top of page

Rendezvény szolgáltatások

Party Table
Zsófi & Évi

Miért mi?

83253304_2814678021986298_10481082823564

Mert igényes és egyedülálló minőséget biztosítunk.

Prémium játékokkal, Montessori eszközökkel, magas minőségű festékekkel és egyedi programkínálattal igyekszünk tartalmas és valós kikapcsolódást biztosítani a gyermekek számára.

A Liliput játszóház és bölcsőde hálózat 2014 óta áll a legkisebb gyermekek szolgálatában. Bölcsődéink épületei a IX.kerületben minőségi környezetben és szolgàltatással állnak a legkisebbek rendelkezésére rendezvény céljából.Számos születésnap, gyerekbuli került már megrendezésre nálunk. azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb az igény a külsős helyszíni rendezvényekre, gyereksarok kitelepülésekre is.

Külsős és saját helyszíni tematikus születésnap és rendezvény szolgáltatásunk alatt, igyekszünk színvonalas, rugalmas és fejlesztő programokkal tarkított èlményt garantálni.

Csapatunk pedagógusokból és gyakorló nevelőkből áll, a gyermekek iránti elkötelezett szeretet ,alapvető működési elvünk.

Szolgáltatásunk

  • Montessori játék készítés

  • Arcfestés

  • Twister-test-szín fejlesztő jàték

  • Báb és mondóka színház

  • Gyermekfelügyelet

  • Éneklés és kézműves foglalkozás

Játékaink a kitelepüléshez

 

Meglátásunk, hogy a környezeti nevelést érdemes minél hamarabb elkezdeni a gyerekeknél,környezetünk megóvása és a fenntartható fejlődés szempontjából, hogy a környezetük iránt is felelősségteljes felnőttek váljanak belőlük és beépüljön értékrendszerükbe. Ehhez nyújtanak szórakoztató segítséget tudományos és fejlesztő játékaink.

Játékaink magas minőségű, fajátékok, fejlesztő- kreativitást ösztönző funkcióval

Plan-Toys-Victorian-Dolls-House-1.jpg
bottom of page