top of page
Keresés
  • liliputjatszohaz

Szabó Marianna, A Liliput Családi Bölcsőde vezetője bemutatkozója


A 80-as évek végén a Balassa Bálint Egészségügyi Szakközépiskola és Szakiskola tanulmányi hallgatója voltam. Általános ápoló szakon végeztem. Szakmai gyakorlatom után a Szabadsághegyi Gyermekszanatóriumba kezdtem meg munkásságom. Következő lépésként egy Csecsemőotthonban helyezkedtem el. Ezeken a helyeken éreztem azt, hogy megtaláltam az utam, HIVATÁSOM SZERELEMMÉ ALAKULT! 30 év tapasztalattal a hátam mögött úgy érzem nem bántam meg semmit, mikor ezt az irányt választottam. Ezidő alatt számtalan területre sikerült betekintést nyernem/tudást szereznem. Gondolok itt nemcsak a csecsemők és gyermekek ápolására/gondozására, hanem a korosztály szerinti fejlesztésre mind érzelmi, mind értelmi téren miközben mozgásfejlődésükről sem szabad megfeledkezni. A Családi Bölcsőde vezetése már 5.éve nemes feladatom. Az ehhez kapcsolódó továbbképzés elvégzése után komplex képet kaptam immáron nemcsak a bölcsődés korú gyermekek ellátására hanem vállalkozási szinten is. A Liliput Családi Bölcsőde vezetőjével az idei évben kerültem szorosabb kapcsolatba egy közös ismerősünk/projektünk kapcsán. Azt gondolom, nemcsak a magam nevében mondhatom, hogy az első pillanattól kezdve megvolt az összhang és a közös cél eléréséhez szükséges lelkesedés, kellő motivációval és szaktudással. Napi vezetői feladataimon túl, jelentős időt szentelek a nálunk elhelyezett gyermekek játékos fejlesztésére. Úgy érzem ez az egyik erősségem!

Szüntelenül törekszem arra, hogy a legjobb tudásomnak megfelelően harmonikus közösségi teret alakítsak ki a gyermekeknek.

A mindennapjainkat különböző korosztály szerinti foglalkozásokkal teszem színesebbé, saját kidolgozású tematika szerint. Ez lehet a mozgatórugója egy bizalmi kapcsolat kiépítésének amelynek alappillére a SZERETVE NEVELÉS. Bizton állítom, hogy ez az én vezérelvem és örülök, hogy ebben a környezetben találtam meg Önmagam és kamatoztathatom tudásom!

275 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page