top of page
Keresés
  • liliputjatszohaz

Domnánics Júlia kisgyermeknevelő bemutatkozója

Domnánics Júlia vagyok, jelenleg a Soproni Egyetemen, Csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon végzem tanulmányaimat levelező tagozaton.


2019. December óta vagyok a Liliput Családi Bölcsőde tagja. Bár még tanulom a “szakmát”, de a gyerekektől és a munkatársaimtól is nagyon sokat tanulok. Hálás vagyok, hogy tanulmányaim mellett egy ilyen munkahelyen nyerhetek még több tapasztalatot.


Már kicsi korom óta belátásom van a bölcsődék világába, hiszen Édesanyám is kisgyermeknevelőként dolgozik, sok időt töltöttem vele a munkahelyén. Várható volt, hogy én is ilyen útra terelődöm majd.

Nagyon szeretek kézműveskedni, de legfőbb erősségem a zene/ éneklés. Általános iskolás koromban a szüleim beírattak zeneiskolába, ott furulyázni és klarinétozni tanultam, illetve szolfézsból is alapvizsgát szereztem. Bár már nem tanulok zeneiskolában, de így is nagy hangsúlyt fektetek a hangom és a beszédem fejlesztésére, ezért heti rendszerességgel énektanárhoz járok. Próbálok mindig új mondókákat, énekeket mutatni a gyerekeknek. Furulyán is játszom nekik dalokat és remélem nemsokára a gitárommal is élénkíthetem a napjaikat.


321 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page