top of page
Keresés
  • liliputjatszohaz

Andicsku Ivett, bölcsis nevelőnk bemutatkozója

Sziasztok!

Andicsku Ivett vagyok, a Liliput City Home bölcsőde egyik bölcsis „nénije”. Mindig mosolygós, örökmozgó és mondóka felelős.


Imádom ezt a szakmát, az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon szereztem diplomát. Ezután azonnal elvégeztem egy Babamasszázs tanfolyamot is, hogy még több örömet tudjak a piciknek okozni.

Sok éve már,hogy a családi bölcsődékben mosolyt csalok a lurkók arcára. 


Kisgyermeknevelőként hatalmas a felelősség rajtunk és nagyon fontos szerepet töltünk be a picik életében. A gyerekeknek 2-3 éven keresztül az életük részévé válunk, segítünk felfedezni nekik a világot, minden nap új és új dolgokat tanulunk együtt. Napról napra egyre jobban a bizalmukba fogadnak. A kölcsönös szeretet és a bizalom miatt szeretek kisgyermeknevelő lenni.

Esténként úgy jövök el, hogy már a másnapi programokon töröm a fejem. Az egyik kedvenc foglalkozásom a gyerekekkel a torna, szerintem ebben a korban tudjuk a legjobban megalapozni a későbbi mozgáskultúrájukat. A Liliput családi bölcsődében a torna óra alatt az egyensúlyérzéket fejlesztjük és különböző akadálypályákat építünk amit nagyon élveznek a kicsik is és mi is. A mondókázás és a kreativkodás is nagyon közel áll hozzám, az is szerves része a mindennapjainknak.

Próbálok minden napra valami újdonságot kitalálni, hogy még színesebbek és élvezetesebbek legyenek a bölcsis napjaink. Sokszor mesélek vagy énekelek a kicsiknek.

Szerencsés vagyok, hogy tiszta környezetben, rugalmas és a szakképzett pedagógusokkal tudok együtt dolgozni. Igazából a munkám a hobbim is, de a szabadidőmben nagyon szeretek színházba járni valamint sportolni. 

Várok mindenkit szeretettel a Liliput Családi Bölcsődébe. :)
160 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page